Válassz a masszázstípusaim közül

Svédmasszázs

A svédmasszázs a legismertebb masszázsfajta hazánkban. A kezelés utáni könnyed érzés, lebegéshez hasonlítható élmény tapasztalható.

Felszabadultá tesz.

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs egy olyan speciális masszázsfajta, amely serkenti és aktivalizálja a nyirokrendszer működését. A nyirokcsomók és nyirokutak serkentésével, karbantartásával támogatjuk a szervezetet, hogy képes legyen önállóan méregteleníteni és erősítjük az immunrendszert

Talpmasszázs

A talpmasszázs a talpon található idegvégződések stimulálásával hatást gyakorol az idegrendszerre, az egyes zónák ingerlésével a test méregtelenítő folyamatai elindulhatnak. A masszázs meleg olajjal vagy masszázskrémmel történik.

Japán arcmasszázs

A japán arcmasszázs egy különleges masszázstechnika, amely az arcot a vállat a nyakat érinti. Akik rendszeresen választják ezt a kezelést, csodálatos hatást tapasztalnak. Női vendégeimnek javasolt smink nélkül érkezni.

Gua Sha arc- és nyirokmasszázs

A kezelés során az arc, nyak és mellkas nyirokcsomóit ingerlő és terelő mozdulatokkal stimulálom. A mozdulatok élénkítik a vérkeringést, a nyirokfolyadék áramlását.

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy olyan speciális masszázstechnika, amely a mindennapi életben életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz változást.