Ildikó masszázsának ereje a bensőnk átmozgatásában rejlik. Miközben maszírozott, utazást tettem a saját tudatosságomban, pozitív gondolatokkal töltekeztem fel, melyek erölködés nélkül jelentek meg a fejemben, a szívemben, és átjárták az egész testem. A masszázs végén a koroncsakrámtól a lábújhegyemig átjárhatóvá váltam. Nagyon hálás vagyok az érzésért és a hosszantartó feltöltődésért Ildikónak.

Zsófi Kabarcz

Drága Ildi! Köszönöm szépen a mai masszázst! Nagyon jól éreztem/érzem magam. Az elmúlt időszakom kicsit “stresszes” volt, de nagyon jól felodottad a “góc”pontjaimat. Szívből ajánlom mindenkinek! Sok sikert kívánok neked, hamarosan találkozunk. Puszillak!

Hegyi Renáta

Drága Ildi! Csodálatos volt a masszázs… Nemcsak testileg, hanem lelkileg is felszabadultam. Gyógyír a testnek, léleknek egyaránt. Mindenképpen visszatérek, sokszor szeretném megtapasztalni ezt az érzést. Hálás köszönet!

F. A.

Szia Ildikó! A masszázs után elmúlt a térdemből a fájdalom, csodálatos! Hálásan köszönöm neked!

F.-né

Szia Ildi! Azóta sem fáj a fogam. Tegnap olyan jót aludtam, hogy nem is emlékszem az álmomra. Úgyhogy köszönöm mégegyszer! Szép estét!

Emese

A te segítségeddel lettem sokkal nyitottabb! 

P. Sz.

Szia drága Ildikó!
Gondoltam elújságolom neked…. olyan történt velem ami nagyon régen. Végig aludtam az egész éjszakát( még pisilni sem kellett kimenni)😊 Frissen kipihenten ébredtem, fel vagyok pörögve! Nagyon hálás vagyok neked, áldom a csodatévő kezedet🙏 Legyen csodaszép napod, alig várom a jövő hetet

Varga Judit